Tornar

FORUM ODS / EXPOSICIÓ

15-M: Indignats 2

Santiago Mollá

Dates
Del 6 al 15 de març
Edats
De 12 a 18 anys
Sinopsi
El teatre del Raval de Gandia acollirà l'exposició fotogràfica 'Indignats 2', de Santiago Mollà, amb la qual es pretén retre homenatge al Moviment 15-M, també anomenat moviment dels indignats. Mollà evoca aquells moments, inspirat en les concentracions que es van produïr a la Safor i en “una gent que pensa què un altre món més just, honest i sostenible és possible”.

Santiago Mollà és escultor, pintor i fotògraf i membre actiu de la comissió d’Art, Oci i Cultura de l’Assemblea del 15M Safor-Valldigna.
Valors pedagògics
El 15-M va ser un moviment ciutadà format arran de la manifestació del 15 de maig de 2011, convocada per diversos col·lectius. Després que 40 persones decidiren acampar a la Puerta del Sol de Madrid es van produir simultànies protestes pacífiques arreu de l'Estat espanyol reclamant una democràcia participativa real.

Amb aquesta xicoteta mostra, què estarà conduïda i interpretada per una persona experta en la matèria, es relataran aquells fets, que van despertar la implicació de desenes de milers de persones i la rellevància i efectes que van tindre a nivell social i polític per tota la geografia espanyola.

Durada
30 min.