Tornar

TEATRE

La bambolla de Júlia

Maquinant Teatre (País Valencià)

Dates
Del 25 al 28 d’octubre de 2022
Edats
De 6 a 12 anys
Sinopsi
Espectacle que tracta el tema de l’assetjament escolar a través dels ulls d’una xiqueta. Júlia s’amaga dins d’una bambolla de silenci, que sofreix per com la tracten els seus companys a l’escola, per sentir-se diferent, per ser tractada d’una manera que no arriba a entendre. Però Júlia també somia i pinta. I és en l’art de la pintura on trobarà l’eixida i la paraula que necessita per poder ser lliure i trobar el seu lloc.

Jul i Júlia, a través dels jocs de llums i ombres, de les il·lustracions i la dansa, estimularan la creativitat i la imaginació de totes les persones que viatgen amb elles.

Valors pedagògics

L’assetjament escolar és una situació injusta que està present a totes les escoles, és un desequilibri de poder que influirà en el creixement i en l’evolució dels xiquets i xiquetes que el pateixen. Per aquesta raó, és important donar-los des d’una edat primerenca ferramentes perquè reconeguen el que els està passant, que puguen expressar allò que senten i que troben eixides d’aquesta situació. Una història de superació que ens convida a plantejar-nos moltes preguntes.

Descarrega el dossier pedagògic

Durada
50 min.
Idioma
Valencià
En acabar l'espectacle, farem una xarrada amb els artistes