Tornar

Teatre musical

LA BOTIGUETA DELS CONTES

Cashalada (València)

Dates
06 al 12 de febrer
Edats
De 6 a 12 anys
Sinopsi

En un carrer de París existeix una botigueta que amaga un preciós secret. Una botigueta on la música, l'alegria i la màgia sempre acompanyen a Colette, la seua botiguera, i a tots els seus objectes plens de fascinants històries.

Un xiquet s’atura a la porta buscant un regal per a la seua germana i Colette el convida a passar. De sobte, un món de fantasia s'obri davant d'ell. Quin serà el secret de Colette? Quantes sorpreses i aventures viurem en aquesta botigueta màgica, divertida i musical?

La Cia Cashalada ha estat guardonada amb dos premis Max a Millor Espectacle Musical i una nominació als darrers Premis de les Arts Escèniques Valencianes a Millor Espectacle Infantil.

Valors pedagògics

L'espectacle preten desenvolupar les capacitats de l’escolta activa de l'alumnat, educar en valors mitjançant la música fomentant la paciència, la inclusió i les actituds de respecte cap als altres.

Fomenta la cooperació entre iguals i mostra les possibilitats de la música com a eina educativa transversal al temps que ajuda a desenvolupar el sentit crític i la curiositat de xiquets i xiquetes.

Descarrega el dossier pedagògic

Durada
50 min.
Idioma
Valencià
Activitat expandida
En acabar l'espectacle, farem una xarrada amb els artistes.