Tornar

Teatre d'humor

NOVES HISTORIETES MEDIEVALS

Pot de Plom (l'Horta Sud)

Dates
27 i 28 de febrer
Edats
De 12 a 16 anys
Sinopsi

Al’espectacle 'Noves Historietes Medievals', Xavi Castillo es convertirà en un joglar que aproparà els contes als menuts i majors: fantasies de capa i espasa, cavallers, armadures, bufons, castells, dracs, bruixes, batalles, dimonis, ogres i donyets, etc.

El tema medieval és una constant en els espectacles de Pot de Plom. Des de l’any 95, són molts els contes i rondalles que hem adaptat, tant per accions al carrer com per a representacions a les sales de teatre, i fins i tot experiències televisives com Historietes Medievals, a Canal 9 o Les Noves Historietes Medievals per a À Punt.

Valors pedagògics

La rondalla esdevé un material extraordinari per alimentar l'imaginari dels alumnes, i creiem que la imaginació és un dels factors importants del procés educatiu.

En un moment on escoltar és ben difícil per a tots, pensem que és interessant desenvolupar la capacitat d'escolta dels alumnes. Amb les rondalles volem recuperar la tradició oral, un magnífic heretatge cultural que ens pot ajudar a no trencar el fil de la nostra cultura i conèixer les nostres arrels, difonent el seu valor artístic, aprofitant-nos del seu valor lúdic i formatiu.

Descarrega el dossier pedagògic

Durada
60 min.
Idioma
Valencià
Activitat expandida
En acabar l'espectacle, farem una xarrada amb els artistes.