Tornar

DANSA

Transmissions dansa

Transmissions dansa (Catalunya)

Dates
29 i 30 de novembre de 2022
Edats
De 12 a 16 anys
Sinopsi

'Transmissions dansa' és una conferència ballada que combina música, audiovisuals, paraula i moviment en viu per a explicar les danses urbanes en totes les seves dimensions. Ofereix un discurs dinàmic i accessible per a tots els públics, sigui jove o adult.

'Transmissions' naix en detectar en el públic la necessitat de comprendre millor la cultura Hip hop en general i les danses urbanes en particular. Els ballarins Guille Vidal-Ribas i Javier Casado, en coproducció amb el Mercat dels Flors i el HOP Festival, creen aquest projecte amb l'objectiu d'explicar i recompondre la història de les danses urbanes, amb èmfasis en els processos culturals i els valors humans i artístics que les articulen.

Valors pedagògics

On, quan i per què es van generar aquestes formes d’expressió urbanes? Què les caracteritza? Com ens van arribar? Aquestes són algunes de les qüestions que planteja el projecte, així com l’impacte que han tingut no només en l’àmbit de la dansa sinó també en el conjunt de la cultura popular des de finals del segle XX i fins a l’actualitat.

Descarrega el dossier pedagògic

Durada
50 min.
Idioma
Valencià
En acabar l'espectacle, farem una xarrada amb els artistes