El Triangulista, cansat de la vida moderna, s’ho ha deixat tot per a viatjar amb Pep el Xoriguer, un ocell ben espavilat. Tots dos tenen un objectiu imminent: recollir els plàstics que embruten els boscos i suren per l’aigua de rius i oceans.
Una vella caixa de ferramentes comença a cobrar vida. Unes alicates, uns martells, una serra, fil d’aram i tota mena d’objectes oblidats, com ara un xumet, esdevindran els personatges d’aquesta història plena de màgia i bons records.
Aquesta és la història d’una xiqueta diferent que va viure a Coyoacán, Mèxic, a principis del segle XX. Amb una curiositat innata, Frida era brillant i vibrant, i tot l’interessava. Els seus primers anys van estar marcats per la poliomielitis, malaltia que la va obligar a passar dies i dies postrada al llit. A més a més, va rebre les burles d’alguns companys d'escola, raó per la qual va haver d'inventar-se una amiga imaginària. Estem parlant de Frida Khalo, la famosa pintora!
"Hola, Frida" és una adaptació lliure dels llibres infantils escrits per Sophie Faucher i il·lustrats per Cara Carmina.
Aquest espectacle naix amb la voluntat d’apropar el llenguatge de la dansa al públic a través d’una proposta visual on el moviment, la plasticitat estètica i una acurada selecció musical es barregen per a embarcar-nos en un viatge fascinant per l'univers de l'aigua com a fenomen natural, canviant i transformador. Treballant a partir d’aquest element es creen escenaris, sensacions, fenòmens, atmosferes i situacions que desperten els sentits i ens conten històries més a prop del món dels somnis que de la realitat.
El títol és un homenatge a Andy Warhol, per la seua peça “Silver Clouds”, que inspira l’última part de l’espectacle.
Al Pol Sud, un dels llocs més freds del planeta, viu la família Pingüin. La mare té cura de la casa als matins, i de vesprada va a pescar. El pare pesca pels matins i té cura de la casa de vesprada. El petit Babau fa el que més li agrada durant tot el dia: menjar i jugar. Però sembla que alguna cosa està canviant... Babau està a punt de viure una sorprenent aventura: va a tindre un germanet!
Obra basada en el llibre homònim de Francesc Gisbert i Dani Miquel.
Maria passa un parell de setmanes amb la iaia Carme. Els seus pares estan de viatge. L’àvia viu en una casa alta i estreta, al barri més antic de la ciutat. Quan fan les dotze de la nit, Maria escolta una veu monstruosa… És el Butoni, que ve a per ella! És l’única persona que pot ajudar als espanta-criatures.
Nika és una xiqueta que creu que el seu mòbil és el company de jocs i aventures ideal, fins que descobreix els perills d'internet i els problemes que pot causar fer-ne un ús abusiu sense l’acompanyament d’un adult. Un fenomen que l’actualitat ens col·loca davant dels ulls. Com diu Monika, la mare de Nika: “Tot apaga’t, i ara el que encendrem seran els nostres sentits”.
En llengua Akan, "sum" significa "ombra". I què és l'ombra? Segons la RAE: Imatge fosca que sobre una superfície qualsevol projecta un cos opac, interceptant els rajos directes de la llum. Doncs, aquest espectacle se submergeix en ella plenament per a parlar de les nostres pors, les nostres projeccions, els nostres desitjos i la nostra identitat.
Millor espectacle per a la primera infància en Feten 2025
Passejada ambiental pel riu Serpis - Aquesta activitat es desenvolupa a l’aire lliure, concretament, vora el buc del Serpis, riu que voreja la ciutat de Gandia. L’objectiu és posar en valor el seu paper mediambiental i històric, mitjançant el joc.
Museu a cel obert - El Teatre del Raval és molt més que un espai on veure teatre. És un lloc obert a l’art que s’esplaia fins i tot més enllà de les nostres parets. Us proposem fer un recorregut pels grafitis del carrer Sant Ramon i deixar la vostra empremta.
Desfem l’oblit – Visites guiades als edificis més emblemàtics de la Segona República i als refugis antiaeris del Prado i Peixateria. L'objectiu d'aquesta activitat és visibilitzar la virulència dels bombardejos contra la població civil, a més de fer un recorregut per l'arquitectura del racionalisme i les conseqüències socials que va patir la població a la ciutat de Gandia.
P&P Estació espacial – Espectacle interactiu de la Companyia Sonora que convida a l’acció a través del joc, l’experimentació sensorial i els instruments musicals creats amb materials reciclats.