Tornar

Dansa amb titelles

FILAR

Antonella D'Ascenzi (Catalunya)

Dates
22 de setembre de 2023
Edats
De 6 a 10 anys
Sinopsi

Filar és una peça de dansa contemporània i poesia visual, que parla sobre el poder de la relació entre els cossos i els objectes, una relació que es desenvolupa des de la distància dels fils. Com sentir l'altre cos, d'una marioneta, en aquesta distància? Els fils creen una connexió invisible entre tot el que succeeix.

La història de Filar és la d'un món que cada día es construeix i, de sobte, s'ensorra. Llavors, quan hi ha una crisi, com podem tornar a construir una comunitat i sentir que vivim en una xarxa de fils i relacions?

Els fils ens uneixen amb les nostres famílies, els amics, o les persones amb les quals compartim camins. Els fils mantenen la connexió en la distància.

Valors pedagògics

Posar al centre del discurs la importància del 'somiar el millor món possible': com els nostres somnis són importants i com poden millorar el nostre entorn. Deixar un espai de reflexió en un espectacle en viu. Difondre parts de l'espectacle on els assistents són agents actius. Fomentar l'ajuda mútua. Treballar valors com la relació i la distància , l'estar amb els sers estimats i la importància de cada relació en la nostra vida, entre d'altres.

Descarrega el dossier pedagògic

Durada
40 min.
Idioma
Valencià
Activitat expandida
En acabar l'espectacle, farem una xarrada amb els artistes.