Els protagonistes d’aquesta peça escènica sonora faran un viatge espacial, tombant barreres i explorant formes de comunicació noves per a ells -amb l’ajuda del Sistema Operatiu de Recerca i Defensa. Es tracta d’una obra interactiva i inclusiva on trobareu teatre, música (a través de màquines sonores fetes amb materials reciclats) i projeccions colpidores.
Un projecte seleccionat dins del programa 'Art for Change' de la Fundació LaCaixa dut a terme amb la col·laboració de l’Associació de persones Sordes de Gandia i La Safor (APESORGA).
INSTAL.LACIÓ SONORA ACUÁTICA
, de Bosch&Simons (Holanda)Després de l'espectacle podreu visitar la instal·lació sonora 'Acuàtica' a la cambra del teatre. La proposta, que s’adapta en cada presentació, captura i mescla el so de bambolles d'aire en recipients plens d’aigua, creant curioses melodies provinents de diferents fonts de sons.
SHOES naix de la necessitat de respondre a dues preguntes: "Podem ser amics si no ens entenem?"; "Realment, és tan difícil comprendre un mínim d’idioma per a poder relacionar-nos i comunicar-nos?"
Una comèdia plena de sorpreses, amb humor i intriga, pensada per a trencar les resistències de l’alumnat a passar-ho bé amb idiomes que estan aprenent a l’institut.Què tenen en comú una poetessa occitana nascuda l’any 1146 amb Sor Isabel de Villena, l’abadessa del Convent de la Trinitat durant el segle XV i Rita, una youtuber que carrega sobre l’esquena el pes de 5.000 anys d’història? Tres dones. Tres mirades en el temps que, en el fons, són una sola veu.
Un recorregut per la història on coneixereu el món dels trobadors i les trobairitz, la literatura medieval i l’antifeminitat a partir dels textos d'Isabel de Villena i Jaume Roig, per a acabar amb Rita, que es presenta com la filla de tota una sèrie de dones que van passar des de la invisibilitat social a recuperar a poc a poc una situació igualitària.Premis del Cine Europeu: Nominada a Millor comèdia
Premis César: Millor actriu revelació (Emera). 6 nominacions
Besa'm 2.0 és el resultat d’una proposta de dansa i teatre participativa que treballa el tema de la violència de gènere d’una manera íntima i propera i amb caràcter de taller didàctic de prevenció, donat el seu original format creat per l’actriu i ballarina Pepa Cases què finalitza a mode de tertúlia. Teatre i dansa, comèdia i tragèdia, en un mateix espectacle de caràcter feminista, on totes i tots som protagonistes.
Idea original i dramatúrgia: Pepa Cases Interpretació, direcció, text i coreografia: Pepa Cases